miércoles, 5 de marzo de 2008

¡Perquè només de nit ixen les estrelles!

¡All Blacks!
Mític equip de rugby el de Nova Zelanda. Quant uneixes qualitat, potència física, rapidesa, joc en grup i una bona defensa, el resultat son anys i anys del millor rugby que es pot trobar al món. I es que ningú pot discutir que els All Blacks son el millor equip de rugby de la història ja que desde els seus inicis van demostrar que serien una potencia mundial en aquest esport. El seu joc era completament diferent al estil britànic, conjugaven la potència física amb una agressivitat desbocada i una percepció diferent del rugby: preferien guanyar metres amb el baló controlat a la mà i no a base de xuts com a Europa.
El temps ha passat i els diferents equips de rugby també. Els aficionats a aquest esport tenim la sort de que cada vegada es practica més i que els equips d'arreu del món cada vegada ofereixen un millor espectacle al terreny de joc, però la selecció mahorí segueix oferint el millor dels espectacles allí per on passa.
L'única espina, que al meu parèixer, li queda a aquest fabulós equip es millorar les actuacions que han tingut en aquests últims campionats del món.
De totes formes, segur que els All Blacks seguiran sent els favorits en tota competició o partit que juguen i espere de tot cor que per sempre segueixen donant bon rugby i espectacle d'aquest meravellós esport als aficionats.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio